qui som?

Can Valent, Espai Comunitari d’Autogestió Veïnal.

L’Assemblea d’aturats i aturades de Nou Barris,

Amb la col·laboració de: Associació de Veïns/es de Porta, Porta’m a L’Hort, Plataforma 500×20, Federació Transforma Porta, ASIA-Assoc. Salut i Agroecologia i mes gent del barri, dintre del projecte Pla Buit del Ajuntament que en Febrer de 2016 ens concedeix la gestió del projecte.

El projecte de l’Horta de Cant Valent neix de la voluntat de l’assemblea d’aturats i aturades de Nou Barris d’impulsar projectes socials i econòmics en col·laboració amb el teixit associatiu del barri de Porta, epicentre de les seves activitats. Aquest projecte va dirigit a aturats i aturades de llarga durada de la zona nord de Barcelona per tal de reactivar les seves habilitats productives i l’aprenentatge de dinàmiques participatives.

El context urbà en que es desenvolupa el projecte s’insereix dintre de la transformació de les ciutats en territoris més ecològics i sostenibles, la recuperació del espai públic per activitats veïnals i la potenciació de l’horticultura urbana.

L’aposta estratègica del teixit associatiu del territori per tal de transformar Porta en un barri capdavanter en ecologia urbana i drets socials, fa d’aquest projecte un pas més cap a projectes més ambiciosos com l’escola d’Horticultura Urbana de Can Valent i la formació i potenciació del cooperativisme i la agroecologia.

https://canvalent.wordpress.com/

tomate-01    Mail:  canvalenta@gmail.com

http://www.bcn.cat/habitaturba/plabuits

aa9b2

Anuncios

3 pensamientos en “qui som?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s